Back to All Events

Safe Food Factory cursus - Hygiënische stoom

  • Aristo Utrecht Brennerbaan 150 Utrecht (map)

In samenwerking met Spirax Sarco en Burggraaf & Partners organiseert Safe Food Factory een eendaagse cursus over "Hygiënische stoom in de voedingsmiddelenindustrie".

hoe stoom voedselveilig integreren in kwaliteitssysteem

Stoom wordt op allerlei plaatsen in de fabriek gebruikt. Voor het opwarmen van productieprocessen of het steriliseren van een productielijn. Stoom kan direct of indirect in contact komen met het product en moet daarom voedselveilig zijn.

Naast de wettelijke voorschriften en beschrijvingen van normen wordt m.n. op de praktische kant ingegaan met talloze voorbeelden waar het fout is gegaan.

Een cursus voor kwaliteitsverantwoordelijken binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook geschikt voor technische dienst, project managers, procestechnologen en productontwikkelaars. 

Plaats: Aristo, Utrecht
Datum: 19 oktober 2018
Tijd: 08.30 – 17.00
Kosten: € 695,- (excl. BTW)
Trainers: Wouter Burggraaf, lid van EHEDG; Peter De Cneudt, SpiraxSarco

Bedrijven die aangesloten zijn bij OOM of OTIB komen mogelijk in aanmerking voor een tegemoetkoming in de kosten. Voor meer informatie zie www.oom.nl, resp. www.etalage.otib.nl

Meer informatie en aanmelden: via Safe Food Factory.

Deze cursus wordt ook gegeven op 12 december 2018.