Het bestuur van EHEDG Nederland wil u graag laten weten waar zij en de projectgroepen binnen EHEDG mee bezig zijn en waar de aandachtspunten voor de toekomst liggen. Daarbij zal m.n. worden ingegaan op certificering en ontwikkeling van EHEDG richtlijnen.
Daarnaast komen in een paar lezingen integratie en certificering van Hygiënisch ontwerp ter sprake. Bij een nieuw of verbeterd ontwerp moet met allerlei facetten rekening gehouden worden. Uitgaande van EN1672-2 resp. het V-model worden daarvoor een aantal handvatten aangereikt.
Verder draait deze bijeenkomst om het op informele wijze (nader) kennis maken met de bestuursleden en leden onder elkaar.
Deelnamekosten:
Kosteloos voor EHEDG-leden
Overige deelnemers € 125,- ex. btw.
Deelname is alleen mogelijk na aanmelding. U kunt zich aanmelden met een mail aan secretaris Michael Evers: info@ehedg.nl
Eventuele facturering verloopt via Safe Food Factory.
Locatie:
Rittal, Hengelder 56, 6902 PA Zevenaar
Tijd:
14.00 tot 18.00 uur, met aansluitend buffet tot 19.00.
Inloop vanaf 13.00
Programma
Een 3-tal lezingen met gelegenheid tot discussie en terugkoppeling:
14:00 – 15:00 De relatie EHEDG richtlijnen en NEN-EN 1672-2, Ir Wouter Burggraaf
15:15 – 16:00 Hygiënisch ontwerp integreren in het V-model, Ir Frans Saurwalt
16:00 – 16:45 Laatste stand van EHEDG certificeringen, Ing Jacques Kastelein
17:00 Discussie, feedback met aansluitend buffet tot 19:00