Back to All Events

Themadag: Hygiënisch ontwerp in de voedselproductie

  • Rittal Technologie- en Trainingscentrum Reeuwijk Reeuwijkse Poort 308 2811 NV Reeuwijk (map)

De consument stelt nieuwe eisen aan levensmiddelen en daar spelen producenten op in. De productieomgeving is er echter niet altijd op gebouwd. En doordat intern onvoldoende over deze mismatch tussen (machine)ontwerp en de praktijk wordt gecommuniceerd, en de kostprijs en productietijd zo laag mogelijk moeten blijven, ontstaan ongemerkt hygiënerisico’s. 

Dat vraagt om een nieuwe, bredere kijk op engineering van de productieomgeving. Kom daarom dinsdag 13 november naar de themadag ‘Hygiënisch ontwerp in de voedselproductie’ van Rittal. Sprekers uit verschillende disciplines komen dan bijeen in het Technologie- en Trainingscentrum in Reeuwijk om dit vraagstuk vanuit hun invalshoek te belichten.

Plaats: Rittal Reeuwijk
Datum: dinsdag 13 november 2018
Tijd: 09.00 – 16.00
Kosten: geen
Sprekers:

Wouter Burggraaf, Adviseur en trainer (Burggraaf & Partners)
Theo Gerritzen, Product Manager Kastsystemen (Rittal)
Rinus Broekmans, Product Manager Industry & Infra (Draka)
Michael Evers, Business Development Manager (Niedax Kleinhuis)
Koen Leeflang, Energy Consultant, Auditor ISO11011 & Compressed Air Specialist (Festo) en Frank Schiere, creatief engineer/eigenaar (Ebora Process Automation)
Edgar Hoogakker, Product Manager Klimatisering (Rittal)
Freddy van de Kolk, Account Manager Food & Beverage (Rittal)

Meer informatie en aanmelden: via Rittal.

Earlier Event: November 2
Cursus Hygiënisch lassen