Back to All Events

Hygiëne in de voedingsmiddelen-industrie

  • Technische Unie Zwolle Ravensburgstraat 2 8028 PZ Zwolle (map)

Kennisevent: Hygiëne in de voedingsmiddelenindustrie.

Een middag over handhaven van voedselveiligheid en voedselkwaliteit, zeer relevant voor QA/QC.

Om de sector te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van hygiënisch ontwerpen, onderhoud, microbiologische veiligheid en reinigbaarheid, organiseren Safe Food Factory en Technische Unie op woensdag 15 mei het kennisevent ‘Hygiëne in de voedingsmiddelenindustrie’ in Zwolle. 

De sprekers zijn:

Wouter Burggraaf is dagvoorzitter. De EHEDG-expert praat bezoekers bij over wet- en regelgeving van toepassing op de levensmiddelenmarkt. Ook gaat hij in op verschillende ontwerpaspecten uit de levensmiddelenhygiëneverordening en geeft hij een overzicht van de risicoanalyse van perslucht.

René Bakker geeft als ervaringsdeskundige met betrekking tot reiniging voorbeelden van waar hij in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt.

Paul Helsen deelt inzichten met betrekking tot de juiste kabelkeuze. Teus Versteeg bespreekt ins en outs van hygiënische kabeldraagsystemen en Freddy van de Kolk vertelt over hygiënische koeling van de schakelkast in een natte omgeving.

Michael Evers deelt vanuit werkgroepen van Safe Food Factory de nieuwste inzichten op het gebied van hygiënische bekabeling en hygiënische perslucht. Tenslotte praat Roy Schep u bij over oplossingen voor hygiënische én veilige perslucht.

Nadere info en aanmelding om uw toegangskaart ter waarde van €195,- gratis te krijgen: zie Technische Unie.